December en Januari gesloten

Het is inmiddels alweer december. Terwijl iedereen druk is voor de komende feestdagen, zijn wij alweer volop aan het stekken en planten voor het nieuwe seizoen! En…. ondertussen kijken we met een dankbaar gevoel terug. Vele klanten hebben weer genoten van onze kleurrijke ingeplante hangpotten met zomerbloeiers. En ook de afdeling vaste planten werd zeer druk bezocht. Wij willen u als klant daarvoor dan ook héél hartelijk bedanken, en u alvast ook namens al onze medewerkers, hele fijne feestdagen en een fleurig en gezond 2019 wensen!! Wij gaan de komende maanden weer hard voor u aan de slag! Graag tot ziens allemaal!

Wij zijn in DECEMBER en JANUARI gesloten!

Uiteraard zijn wij altijd telefonisch bereikbaar, voor vragen of advies! kijk daarvoor op onze website: