Inplantservice

Wilt u vanaf half mei genieten van fleurige plantenbakken?

Maak het uzelf gemakkelijk en benut de inplantservice van uw Huyskweker. Het werkt heel eenvoudig. De langwerpige (Venezia en Donau) balkonbakken en de vierkante terrasbakken (Aqua-top) die u koopt bij Huyskweker, kunt u vanaf februari weer inleveren. U kiest het mengsel of de sortering in de kleuren die u aanspreken. Wij vullen de plantenbak en gaan uw bloemen alvast ‘voorkweken’.

Vanaf begin mei tot 15 mei haalt u de kant en klare bakken op, royaal gevuld met bloemen. U betaalt hiervoor een vaste prijs. Elk jaar hebben we bovendien een groot assortiment kant en klare ronde potten (Megamaxx en Optimaxx), in alle denkbare kleuren en mengsels. U kunt uw schone, onbeschadigde Megamaxx en Optimaxx potten weer inleveren, (een wisselsysteem 1 op 1)

omruilservice

Omruilservice

De speciale Huyskweker (hang)potten, Optimaxx en Megamaxx met waterreservoir kunt u volgend jaar weer omruilen voor een nieuwe hangpot. Dit is een wissel systeem van 1 op 1. U levert de schone, onbeschadigde pot met hanger en tussenbodem in en krijgt dan 4,00 euro korting op de nieuwe pot. U koopt dus een keer de pot en de jaren erna betaalt u alleen het vullen. Met minder moeite, meer resultaat. De service van Huyskweker!

Typisch Huyskweker!

Door de kwekers van Huyskweker zijn al een aantal verschillende composities samengesteld waaruit u uw keuze kunt maken. Alle combinaties zijn naast de hangpotten ook verkrijgbaar in de balkon of terrasbakken. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen ideeën te overleggen met uw Huyskweker, het aantal composities is ongekend groot, laat u verrassen.

Vraag er gerust naar, er is veel mogelijk en wij zijn u graag van dienst.

Enkele voorbeelden