Eenjarige zomerbloeiers

…een lust voor het oog

Unieke hangers

Van heinde en ver komen mensen naar onze kwekerij voor onze royaal ingeplante ‘Optimaxx en Megamaxx” hangpotten met waterreservoir, die uitgroeien tot enorme bloeiende bloementrossen. Wij werken met deze hangpotten met een zeer aantrekkelijk omruilsysteem

omruilservice

Omruilservice

De speciale Huyskweker (hang)potten, Optimaxx en Megamaxx met waterreservoir kunt u volgend jaar weer omruilen voor een nieuwe hangpot. Dit is een wissel systeem van 1 op 1. U levert de schone, onbeschadigde pot met hanger en tussenbodem in en krijgt dan 4,00 euro korting op de nieuwe pot. U koopt dus een keer de pot en de jaren erna betaalt u alleen het vullen. Met minder moeite, meer resultaat. De service van Huyskweker!

Inplantservice

Wij verkopen ook balkon- en terrasbakken met een handig waterreservoir. U kunt bij uw aankoop keuze maken uit onze prachtige kleurrijke mengsels. Wij planten de bakken voor u in en zetten deze in een speciale ruimte in de kwekerij. Hier worden ze met liefde verzorgd en u kunt begin mei tot 15 mei uw bakken komen halen en er meteen van genieten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze inplantservice!