Huyskweker

Altijd een prachtig bloeiresultaat!

Ze lachen en stralen, de royale zomerbloeiers van Huyskweker. Met hun opvallend rijke bloei zijn ze een ware verrassing in uw tuin, op uw terras of op uw balkon. Eenjarige planten, helemaal overvol met bloemen in alle denkbare kleurschakeringen. U geniet ervan in het voorjaar, de zomer en zelfs de herfst.

De kwaliteitsformule van Huyskweker

De verzorging is heel eenvoudig, het resultaat overweldigend. Het geheim? Dat is de kwaliteitsformule van uw Huyskweker: een combinatie van zomerbloeiers die Huyskweker met zorg opkweekt van een klein stekje tot een sterke plant, slimme plantenbakken, de beste kwekerspotgrond en voedzame meststoffen. Een unieke combinatie zoals u die alleen bij Huyskweker vindt. Daar krijgt u in het seizoen elke dag plezier van!

2

Slimme Plantenbakken

Slimme plantenbakken

Er is door ons een plantenbak ontwikkeld die het verzorgen van de bloemen voor iedereen eenvoudig maakt. Dankzij heet verborgen waterreservoir in de bodem, voorziet de bak uw plant altijd van voldoende water. Het enige wat u hoeft te doen, is dit reservoir regelmatig bij te vullen en de plant van voldoende voeding te voorzien (zie hiervoor ook punt 4). Krijgt de plant teveel water, dan laat de bak het overtollige water weglopen. Kortom een ideale plantenbak, waarbij u rustig een dagje weg kunt gaan.

4

voedzame-meststoffen

Voedzame meststoffen

De meststoffen zijn samengesteld uit onmisbare voedingselementen. Ze zorgen ervoor dat de plant gezond en sterk blijft. U merkt dat aan de goede groe, een perfecte kleur en een prachtige bloei.

6

omruilservice

Omruilservice

De speciale Huyskweker (hang)potten, Optimaxx en Megamaxx met waterreservoir kunt u volgend jaar weer omruilen voor een nieuwe hangpot. Dit is een wissel systeem van 1 op 1. U levert de schone, onbeschadigde pot met hanger en tussenbodem in en krijgt dan 4,00 euro korting op de nieuwe pot. U koopt dus een keer de pot en de jaren erna betaalt u alleen het vullen. Met minder moeite, meer resultaat. De service van Huyskweker!

Lees alle informatie over de Huyskweker formule op de site van Huyskweker.
Alles wat op de algemene Huyskweker website wordt vermeld, is van toepassing op Huyskweker Popken.

huyskweker