Ons team

Onze medewerkers aan het woordEgbert

Vanaf 1973 worden er hier één jarige zomerbloeiers in de kas geteeld, en ook altijd particulier verkocht vanuit dezelfde kas. Teeltvloer is dus tevens verkoopvloer.
Waren het vanaf het begin Opa, Oom en vader die het uitvoerden, vanaf 1998 mag ik het doen, in het begin samen met mijn broer. Er is veel veranderd in het assortiment, waar in het begin bijna alles uit zaad werd opgetrokken, is het tegenwoordig meest uit stek, zaaiden we vroeger sommige soorten, zo krijgen we nu veel soorten onbeworteld binnen om ze zelf te bewortelen.
Het is fascinerend om te zien hoe een minuscuul klein stekje, zomers kan uitgroeien in uw bloembak tot een prachtig bloeiende plant.

Ron

Met veel passie en plezier ben ik sinds 2012 full-time actief bij kwekerij Popken. Zelf ben ik opgegroeid in dit soort “ambachtelijke” kwekerijen en vind dat ze gekoesterd moeten worden. Ik hou mij bezig met het opkweken en verkopen van de vaste planten en heesters. Grote kans dat u mij “buiten” tegen het lijf loopt.

Sietska

Mijn taken binnen het bedrijf zijn de in/verkoop, cadeauhoek, afdeling zomerbloeiers, kassawerkzaamheden, organiseren van open dagen/themaweekenden, workshops, rondleidingen enz. enz. Ook sta ik regelmatig op beurzen. Vooral dat laatste vindt ik enorm leuk om te doen! Mensen enthousiast maken voor onze producten, en ze uit te nodigen om eens een kijkje te komen nemen in onze kwekerij! Kweken is een vak op zich, maar dat geld ook zeker voor het verkopen en adviseren! Tijd en aandacht voor de klant vindt ik hierbij erg belangrijk. Advies geven over potgrond, voeding, verzorging en onderhoud is iets waar ik samen met onze kassamedewerkers veel tijd en aandacht aan besteed. Onze uitdaging is: een tevreden klant, die lang en met veel plezier kan genieten van onze producten. Dus, heeft u vragen of advies nodig? Ik help u graag verder en zorg er persoonlijk voor dat u zich bij ons welkom zult voelen, en...... dat er natuurlijk altijd een lekker vers kopje koffie/thee met wat lekkers te verkrijgen is. Hopelijk zie ik u gauw een keertje in onze prachtige kwekerij!